Sandels Open tulokset

Super viikonlopun ensimmäinen päivä toi mukanaan just niin paljon superhienoa tulosta ja muuta kivaa kuin osasi odottaa!

Pelaajat saivat nauttia kesä tähän asti lämpimämmästä päivästä mutta onneksi kisan nimi oli Sandels Open joten virkistäviä
juomia oli runsaasti tarjolla :) Kokki oli virittänyt kaasugrillin käyntiin terassilla ja kilpailun jälkeen oli tarjolla oluen-kanssa-sopivaa
grilliruokaa. Makkaraa, maissia, salaatteja, hapankaalia, perunaa ynnä muuta. Sekä tietysti runsaasti kuplivaa! Nimittäin pisteen
iin päällä oli Emilin Hole In One reiällä 14!! Onnea Super-Epa!

Emilin holarin lisäksi Team Lindholm teki eagelin reiällä 7 ja 5 birkkua kierroksen aikana ja tekivät superhienon bruttotuloksen 63.
Heidän slouppi oli 2 ja näin he päätyivät nettotulokseen 61, kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella kuin muilla palkituilla joukkuiella.
Emil ja Mange saavat palkinnoiksi kutsun ensi kevään Sandels Open finaaliin. Finaalin voittajat taas pääsevät pidennetylle viikon-
lopulle Pariisiin ja Ryder Cupiin 2018.
Toiseksi sijoittui PL-team, Pertti Lindbom ja Leif Österholm. Pronssille ylsi Team Strömma jossa pelasivat vieraat Tapio Orne
Ruukkigolfista ja Erik Söderholm Meri-Teijo Golfista. Lähimmäksi lippua väylällä 10 pääsi Tom Lönnqvist ja pisimmän draivin veti
Mange Lindholm. Kaikkia palkittiin hienoilla Olvin tuotepalkinnoin. Onnea voittajille!

Iso kiitos Olville joka sponsoroi kilpailua!