Hälsningar från Caddiemastern

Hälsningar från Caddiemastern

Säsongen 2016 avslutades för EkeGolfs del redan 31.10. Caddiemastern själv var siste man på banan den dagen. Följande morgon var marken snötäckt och även om snön smalt bort ett par veckor senare och temperaturen höll sig på plus i några dagar så öppnades inte banan på nytt. Caddiemastern hade redan tidigare på sommaren bokat en veckas golfresa till Spanien och kan tilläggas att resan gjorde susen efter 7 månader av hårt jobb och långa dagar. Att det då råkade vara full vinter just den veckan passade rätt så bra in i bilden ;) Direkt efter resan var det dags att börja förbereda nästa säsong och tack vare nya krafter och ny iver så lyckades vi snabbt bygga upp ett bra team för nästa år! Såväl i caddiemasteriet som i köket/restaurangen hittar vi nästa säsong kompetent personal som kommer att ta väl hand om både gästspelare, egna medlemmar och eventuellt utomstående café- och restauranggäster.

ProShoppen kommer också att få ett ordentligt lyft. Nya samarbetspartnern kommer även att ställa upp med ett flertal demodagar under nästa säsong, även andra jippon planeras. Vi kommer att satsa mera på att reparera klubbor, byta grip och serva annan golfutrustning, allt för att underlätta ert spel. Samarbetet med årets samarbetspartners fortsätter givetvis.

Lunchrestaurangen kräver vissa ändringar. För att driva en lönsam lunchrestaurang krävs ganska många lunchgäster dagligen och vi måste noga räkna ut hur lång och i vilken utsträckning lunchsäsongen kommer att sträcka sig i framtiden. I samband med både öppna tävlingar, inbjudningstävlingar och seniorrundorna kommer vi givetvis att fortsätta med samma koncept som i år, alltså husmanskost. För att kunna i god tid räkna ut antalet matgäster i samband med tävlingarna önskas att ni tävlare anmälde er i god tid till tävlingarna :) Övriga dagar utanför högsäsongen kanske det är mera lönsamt med en kort á la carte-meny med rätter som går snabbt att tillverka. De populära tilltuggen, Flammkuchen, hotdog och Björneborgare stannar säkerligen kvar på listan. Får se vad vi hittar på därtill.

EkeGolf Ab och r.f tackar sponsorerna för den gångna säsongen och ser framemot ett fortsatt samarbete även i framtiden. Under vintern jobbar Caddiemastern främst med anskaffning av nya samarbetspartners och sponsorer, förnyande av nuvarande sponsorkontrakt samt övrig marknadsföring. Caddiemastern finns på kontoret några dagar i veckan och ni är alla välkomna att hälsa på (lönar sig att ringa å kolla om han e på plats) eller ringa ifall ni har några frågor gällande den gångna eller den kommande säsongen. Bäst får man tag i Caddiemastern via mobilen, 0440-501506, vardagar 10-18.

Önskar er alla en trevlig väntan på Julen och golfsäsongen 2017!

Martin ”Caddiemastern” Nordström