Firmagolf

Anmälningstiden för Firmagolf-serien lider mot sitt slut. Caddiemaster har fyllt i en lista med företagen som redan anmält sig:

Däckis, JRC Markkinointi, Järngänget, Chartmakers Oy, Bredbygg, SFGC, Papper & Hus, Trävaruhuset, Tork Tek, Ekenäs Svets, A. Berglund, Firma El & Bygg, El Paradiso, Eke-GH, Taxi Nordström, Lag Aureus

Förutom dessa 16 företag kan det hända att någon företagare redan anmält sig men som caddiemaster glömt att sätta på listan. Var god och kolla om ditt företag är på listan, om ej meddela kansliet omgående. Vi ber om ursäkt ifall vi glömt bort er. Målet var att få ihop minst 10 lag och vi är redan nu stolta över att det målet är nått. Kanske vi kommer upp till 20 lag ifall vi tar en riktig slutspurt. 

 

 

Hej!
Finlands 100-års självständighet till ära har vi påbörjat en firmagolf-serie vars intäkter går oavbrutet till Ekenäsnejdens Krigsveteraner r.f. Anmälningstiden har redan börjat och man kan anmäla sig under hela maj till EkeGolf kansli, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller +358 19 222 3202. I morgondagens Västra Nyland kan ni läsa mer om Eke Golf. Där nämns också firmagolfen. Västra Nyland kommer också att vara på plats i höst när serien är över och intäkterna överlåts åt Olof Thodén och vinnarna i serien koras.

Tävlingsdirektiv

 Logo