Privat lektioner & Golfkurser

 

Instruktion på svenska i Eke Golf

EASY SWING INSTRUKTINONSFILOSOFI / METODIK

Ett hus bygger man från grunden och uppåt. Likadant är det med golfen. Henrik börjar därför alltid med att stämma av, gå igenom och eventuellt justera grunderna. Grepp, Uppställning, Balans, Bollplacering och Sikte – d.v.s. allt som skall vara på plats innan du startar din sving. Därefter är det mycket lättare och framförallt mer effektivt att utvecklas vidare, vilket Henrik hjälper dig med på ett enkelt och pedagogiskt sätt.

Henriks instruktionsfilosofi baserar sig på ett naturligt tillvägagångssätt angående golfswingen, dvs swingens rytm och balans.

 

GOLF = FRISKVÅRD 

Golfare lever fem år längre än de som inte spelar golf. Det visade en studie som 2008 publicerades i forskningstidskriften Scandinavian Journal of Medicine & Science in Sports. Den svenska forskningsrapporten bekräftades i oktober 2016 av en vetenskaplig artikel publicerad i ”British Journal of Sports Medicine”. Studien visade att folk som spelar golf lever längre, gäller även dem som enbart åker golfbil.

 

Eke Golf erbjuder följande friskvårdspaket: 

Green Card kurs

Pris: 150 € / Person

Innehåller: Green Card kurs. Som extra bonus får man spela gratis på vår 9 håls, par 3 bana under hela säsongen 2019.

 

Privatlektioner

Pris: 60 €

Vill du arbeta mot ett långsiktigt mål

En privatlektion är i många fall den bästa vägen att utveckla sin golf.

Vi erbjuder privatlektioner på 55 min. Fundera lite över ditt/dina mål. Vill du sänka ditt hcp? Vill du oftare spela på ditt hcp? Vill du förbättra ditt närspel? Vill du kanske bara kunna driva ut din kaxiga granne ibland? Eller vill du bli bäst i världen? Oavsett målsättning och ambition med din golf kommer Henrik ge dig förutsättningarna och verktygen att uppnå det du vill.

 

Green Card kurs

Tid: 8 timmar

Tidpunkt: Kurstid 1: 10.30-14.30 Lördag och Söndag

                   Kurstid 2: 16.30-20.30 Måndag och Onsdag

Pris: 150 €, max 6 deltagare / kurs

Green Card är första steget in i en gemenskap där hundratusentals människor med samma intresse motionerar och tävlar på den mest fantastiska av idrottsplatser, golfbanan!

Golf är roligt om man lär sig rätt från början! Vi erbjuder en grundutbildning för dig som vill lära sig att spela golf. Vi går vi igenom alla praktiska moment samt ger dig grundläggande kunskaper inom golfvett och regler. Numera är alla praktiska och teoretiska prov borttagna, och vägen till green card och spel på banan är mycket lättare.

Under golflektionerna så lär jag dig grunderna i golfspelet och du får tillfälle att öva alla sorters slag. Vi startar nybörjargrupper under hela golfsäsongen och vi börjar den första kursen redan I April. Under kursen får du låna utrustning av mig. Välkommen.

Mer information och anmälningar görs till 

tel. 0500-440025  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 NICE GOLF – GOLFKURSER FÖR DAMER PÅ EKE GOLF, Par 3 Banan

Tid: 8 timmar

Tidpunkt: Kurstid: 16.30-18.30 Tisdag och Torsdag

Pris: 125 €, max 6 deltagare / kurs

Info: På nice golf kurser får du högklassig instruktion och vi är ute på banan omgående och spelar med andra nybörjar kurselever.Kursen ger utmärkta färdigheter för att utöva golf , du lär dig olika slagtekniker, tillräcklig information om golfregler och vett och etikett på golfbanan.
Kursens längd är 8 timmar och största delen är spel på Par 3 banan. Efter kursen är det möjligt att engagera sig med spelkvällar med bekanta elever från kursen. 

Kursen utförs på Tisadag och tosdagar från klockan 16.30-18.30, under två veckors tid. Vi möts tillsammans fyra gånger.

 Mer information och anmälningar görs till 

tel. 0500-440025  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fortsättningskurs 

Tid: 6 timmar

Tidpunkt: 17.00-20.00 Måndag och Onsdag

Pris: 115 €, max 6 deltagare / kurs

Målet med golfskolan är inte bara att göra er till bättre golfspelare utan jag vill också att ni på ett enkelt sätt ska få en djupare förståelse för Er egen teknik. Swingrörelsen har en rörelsekedja som vi faktiskt använder oss av i många andra sammanhang utan att tänka på det. Just att skapa en individuell förståelse för sin teknik ser jag som bland det viktigaste i min roll som tränare, då många av oss golfare har en benägenhet att göra det alltför svårt för oss.

Kursen består av ett antal grundläggande delar som vi ämnar att individanpassa, då vi alla har olika förutsättningar. Förutom att gå igenom swingteknik, så innefattar kursen även b.la. putt, chip, wedge, utslag och givetvis spel!Dessutom videofilmar vi svingen och arbetar med den mentala biten av spelet. 

Vi är max 6 personer - allt för att Du som spelare ska få allra bästa kvalitet på träningen samt möjlighet att prata spelteknik och träningsupplägg med Henrik.

Mer information och anmälningar görs till 

tel. 0500-440025  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

PGA Short Game, Närspelskurser, sponsored by Cleveland Golf

Närspelskurser på fredagar, på Par 3 banan.

Tid: 5 timmar
Tidpunkt: Varje fredag mellan 15-20
Pris: 95 €, max 6 deltagande / kurs

Innehåll:

Vi går igenom ett nytt tänkesätt angående putt, chip, pitch, lobb och bunker slag Kursen är riktad till alla golfspelare som vill förbättra sitt närspel och få nya grundläggande funderingar, samtidigt gör vi närspelet lättare. 

14.45 Sammankomst 
15.00-16.30 Putt och Chip teori + övningar
16.30-19.00 Pitch och lobb teori + övningar
19.00-20.00 Bunker teori + övningar

Mer information och anmälningar görs till 

tel. 0500-440025  eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

14.45 Sammankomst 
15.00-16.30 Putt och Chip teori + övningar
16.30-19.00 Pitch och lobb teori + övningar
19.00-20.00 Bunker teori + övningar

 

Mer information fås av och anmälningar görs till Eke Golf Caddiemaster

tel. 019 222 3202 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.