Nimitysuutisia, uusi Golftoimen Johtaja

 

Lehdistötiedote8.3.2019, Tammisaari

 

 

Kokenut ja monipuolinen golfalan ammattilainen, ottaa johdettavakseen Eke Golfin golftoiminnan Tammisaaressa.

 

Henrik Sarajas on nimitetty Eke Golfin golftoimen johtajaksi 21.1.2019 alkaen. Henrik on toiminut Mauritzberg Golf golftoiminnon vetäjänä ja Meri-Teijo Golf Oy:n toimitusjohtajana. Vuosien 2007-2009 välillä hän toimi golfkentän johtajana viiden tähden golfresort, Stella Di Mare:ssa, Kairon läheisyydessä Egyptissä.

Henrik on kokenut myynnin ja markkinoinnin osaaja. 1980 ja 1990 luvulla hän toimi erilaisissa johtotehtävissä matkailualalla, mm. Sally Line Oy:ssä. 

1990 luvun puolivälistä lähtien Henrik on luonnut uraansa golfin alalla. Hän on toiminut mm. golfvälinetukkurina ja golfopettajana vuodesta 1995 alkaen. Tämän lisäksi hän on PGA:n ja GAF:n jäsen Ruotsissa. Hän on myös suorittanut golfjohtaja- ja kenttämestaritutkinnon Ruotsin golfliiton alaisuudessa.

Henrikin monipuolinen osaaminen golfalalla oli ratkaiseva tekijä, miksi Ab Eke Golf Oy hallitus valitsi hänet golftoimen johtajaksi. 

”Eke Golfissa alkaa uusi aikakausi omistajuuden suhteen, missä hoitovastike ja osakkeen omistaminen poistuu. Eke Golf avaa ovensa niin pelaajille kuin ei pelaajille. Henrikillä on se kokonaisosaaminen, jota nyt tarvitsemme kehittäessämme liiketoimintaamme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja toivotamme hänet lämpimäksi tervetulleeksi”, sanoo Ab Eke Golf Oy hallituksen puheenjohtaja Johan Törnqvsit. 

Henrikin oma yritys, Oy Easy Swing Ab, vastaa myös golfakatemian, opetuksen, pro shop, 

caddiemaster ja kahvila toiminnoista.  

Upea Eke Golfin kenttä sisältää 18 r. golfkentän, 9 r. Par 3 kentän, sekä erinomaiset lähipelin harjoitusalueet. Klubitalon yhteydessä toimi kahvila, pro shop ja sauna. Eke Golf sijaitsee upeissa maisemissa ja sijaitsee ainoastaan 3 km päässä Tammisaaren keskustasta. Helsingistä on matkaa n. 95 km, runsaan tunnin ajomatka, Eke Golfiin.

 

Lisätietoja:

Johan Törnqvist, 040-8260321, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Henrik Sarajas, 0500 440055