Syysruska, tulokset

Viime lauantaina, 7.10 kisattiin Syysruska-kilpailussa. Keli oli ihan kelpo, vain muutama pieni sadekuuro kasteli pelaajia
jotka siitä huolimatta esittivät kovaa tasoa. Joni Pyykkönen ja Robin Lindqvist olivat sijoilla viisi ja neljä 37:llä pisteellä.
Molempien tasoitukset tippuivat hieman. Kolmanneksi tuli Joel Lahtivuori joka näyttäisi holarinsa jälkeen löytäneen oivan
pelivireen. Hän keräsi 38 bogipistettä ja tasoitus tippui -1.0. Samoille pisteille ylsi myös Liffa Österman joka hieman
pienemmällä tasoituksella sijoittui toiseksi ennen Joelia. Liffan tasoitus laski -0.6. Inger Lindberg voitti kisan komealla
pistepotilla, 39. Hienoa pelata kauden parhaan kierroksensa juuri kauden viimeisessä kisassa ja voittaa!
Pisimmän draivin linkosi Liffa ja lähimmäksi lippua kympillä pääsi Kjell Bäckman. Molemmat palkittiin vähän uusilla palloilla.
Onnea kaikille ja suuri kiitos kaikille teidän panoksestanne kauden kilpailuissa! Ehkä järjestämme tänä vuonna vielä yhden