Vuoden senioritoiminta

Vuoden senioritoiminta

Syksy on tullut ja viimeinen seniorikierros pelattu. Olemme pelanneet ”joka” torstai toukokuusta syyskuuhun. Joskus sateessa, mutta useimmiten kauniissa golfsäässä.

Kaikenkaikkiaan olemme pelanneet 20 kierrosta. Pelaajia kierroksilla on ollut 12 - 27 ja pelaajien ikä on vaihdellut 50 vuodesta 88 vuoteen. Vuoden viimeisen seniorikierroksen pelasimme 1.10. Klubitalolla saimme yhdessä nauttia kauniisti koristellun pöydän ääressä ja syödä hyvää kalakeittoa. Kiitos!

René Willberg on pelannut parhaan tuloksen 211 pistettä, hyvänä kakkosena tuli Krister Lahtivuori 173 pistettä ja kolmantena Rolf Backström 141 pistettä.

Senioreitten matchplay mestari on Kenneth Berghäll.

Klubiotteluita meillä oli Ruukkigolfin, Hangon Golfin ja Eke Golfin välillä kolme ottelua, jotka kaikki voitimme, joten saimme taas tuoda pokaalin kotiin.

Toinen uusi klubiottelu pelattiin Vihti Golfia vastaan ensin Vihdissä ja sitten kotiotteluna, meidän onnistui voittaa molemmilla kerroilla.

Kenttä on ollut hyvässä kunnossa - kiitos kenttähenkilökunnalle! Kiitos caddiemasterille ja keittiölle hyvästä palvelusta

Toivottavasti seuraavasta vuodesta tulee yhtä hyvä golfvuosi. Olisi mukavaa nähdä enemmän 50+ osallistujia ryhmässä

Seniorikomitea

 

PHOTO 2022 10 01 22 30 57