Klubbkamper

                            Seniorernas klubbkamper 2020 ( på grund av coronapandemin övervägs om kamperna skall spelas överhuvudtaget. Återkommer ...)

  Kampernas uppfölning och resultat på denna sida.

Fr.o.m. säsong 2018 övergick klubbkamperna mellan Eke Golf, HanGolf och Bruksgolf till tre-kamp med en hemmakamp för varje klubb. Max. 24 deltagare från varje klubb har möjlighet att medverka och kamperna säsongen 2020 går av stapeln på måndagar med start i Eke Golf måndagen den 25 maj, i Hangö måndagen den 10 augusti och i Bruksgolf onsdagen den 26 augusti. Deltagaravgiften är 10€ och i den ingår mat och kaffe. Spelsättet är poängbogey och de 10 bästa resultaten från varje klubb beaktas. Vandringspriset  får uppföljning då poängen räknas klubbvis och gemförs sinsemellan efter att alla tre omgångar spelats färdigt. Också den bästa individuella " poängplockaren" sammanlagt från alla tre kamperna får inteckning i en vandringspokal.

 

Efter att coronapandemin lungnat ner så pass spelades första klubbkampen i Hangö måndagen den 10.8. 70 deltagare tiade ut i ett soligt och varmt golfväder. Hangö visade att hemmafavören var återigen till nytta och tog hem segern med 354 poäng. Som tvåa kom EkeGolf med 344 poäng och Bruksgolf stannade på 330 poäng. Christer Nordström från Hangö vann tävlingen med 40 bogeypoäng.  Följande Eke-golfare bidrog till poängskörden:

Gunhildh Werthmann                           39 bogeypoäng

Timo Räty                                             38

Birgitta Holmberg                                 38

Viola Danielsson                                  35

Krister Lahtivuori                                  34

Kati Sjöberg                                         33

Yngve Sjöberg                                     33

Ole Westerholm                                   32

Svante Westerlund                              31

Rolf Backström                                     31

Följande kamp spelas i Bruksgolf onsdagen den 26.8.